Boka speltid
2017-07-21 10:48
Boka speltid

All bokning av tennistider inomhus i Björklunda Hallen, utomhus i Djupadalsparken samt utepadel vid Björklunda Hallen sker via bokatennis.nu. Klicka på länken så kommer du till bokningssystemet där all info om hur systemet fungerar, öppettider, timpriser mm finns. Medlemmar spelar billigare och medlemskap köps enklast via bokningssystemet.

Vill du boka en fast speltid varje vecka (abonnemang) vänligen kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se. Abonnemang kostar mellan 2 100 kr - 3 800 kr per inomhussäsong (totalt 40 veckors spel).

Sommarkort gäller för obegränsat spel utomhus (tennis) och köps via bokningssystemet.

Hässleholms Tennisklubb, 16/05 10:59
Hässleholms Tennisklubb, 12/05 20:31