Välkommen!
Välkommen till Hässleholms Tennisklubb!

Vill du boka speltid? Klicka då här
Vill du anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn
Vill du bli medlem i Hässleholms TK? Klicka då här!

Björklundahallen
Hövdingegatan 18
281 33 Hässleholm
Tel kansli: 0451-898 80
Tel huvudtränare Mathias Lantz: 0708-96 18 54
Årets spelare 2020!
2021-03-28 18:13

Vid Hässleholms Tennisklubbs Årsmöte 2021-03-28 utsågs Elin Albrektsson till Årets spelare 2020.

Motivering: Flitigt tränings- och tävlingsspel kombinerat med utveckling både som spelare och ledare.

Elin fick motta klubbens vandringspris, personligt pris samt ett presentkort till klubbens shop.

Actiway.
2021-03-26 17:31

Hallå,

Nu är Hässleholms Tennisklubb anslutna till actiway, vilket gör att du kan betala din friskvård.

Välkommen!

Nytt padelracket!
2021-03-22 19:51

God kväll,

2 nya padelracket från Spanien "Blitz padel"!

Det till vänster mer kontrollracket med rund form. Har ruggad yta vilket ger mer spin samt är det ett väldigt förlåtande racket.
Passar alla spelare.

Det till höger är ett kraftfullt racket samt ett grymt racket för den mer defensiva spelaren.
Passar alla spelare.

Båda är gjorda i karbon.

Dessa racket finns tillgängliga för testspel!

Välkomna!

//Hässleholms Tennisklubb

(Dela gärna detta inlägg)

Nuvarande rekommendationer samt pandemilagen!
2021-03-16 16:17

Hej,

Vi följer fortfarande rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten gällande pandemin.

Vi vill särskilt gärna peka på att följande gäller för er som är i vår träningsverksamhet:

Vi vill även passa på att påminna föräldrar och anhöriga att inte stanna kvar i Björklundahallen under träning utan enbart lämna och hämta era barn. Detta gäller även för våra minitennis-grupper!

Vi vill särskilt uppmärksamma de uppsatta anslag kring hur många som får vistas i respektive utrymme i Björklundahallen.

Påverkan på vår träning pga nya nationella allmänna råd from 14 december 2020
2020-12-10 23:41

De nya råden innebär följande för oss:

Träningsverksamhet för alla åldrar kan genomföras (företrädesvis i grupper om mindre än åtta personer) from måndag vecka 51.

Detta innebär att vi nästa vecka (14/12-20/12) genomför träning på ordinarie träningstider för dej som är född 2004 och tidigare (dvs för dej som haft inställd träning under perioden 17/11-13/12). Därefter fortsätter höstterminen enligt plan from fredagen den 8/1-2021.

För dej som är född 2005 och senare är det i enlighet med ursprungligt schema ingen träning under vecka 51 utan höstterminen fortsätter enligt plan from fredagen den 8/1-2021.

Vi vill särskilt peka på att följande gäller för dej som deltar i träningsverksamhet:

Vi vill passa på att påminna föräldrar och anhöriga att inte stanna kvar i Björklundahallen under träning utan enbart lämna och hämta era barn. Detta gäller även för minitennis-grupperna!

Kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se, eller vår huvudtränare Mathias Lantz, 0708-96 18 54 vid frågor.

Nyheter från våra grupper
Boka Speltid, 21/07 10:48