Välkommen!
Välkommen till Hässleholms Tennisklubb!

Vill du boka speltid? Klicka då här
Vill du anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn
Vill du bli medlem i Hässleholms TK? Klicka då här!

Optimera Hallen
Hövdingegatan 18
281 33 Hässleholm
Tel kansli: 0451-898 80
Avslutning!
2019-06-18 18:09

God eftermiddag,

Nu är vårtermin slut, det har ju som vanligt gått alldeles för snabbt.
Igår kväll hade vi vår årliga avslutning på tennisen, lite olika aktiviteter inne i hallen som avslutades med lite korv och dricka där ute.
Hoppas att alla barn, ungdomar samt vuxna har varit nöjda med terminen och hälsar er hjärtligt välkomna till hösten igen.

Som sagt så går bara klubben framåt hela tiden, händer lite olika saker, som t.ex att vårt A-lag skall spela i högsta serien ute nästa säsong, våra tävlingsungdomar har det gått himla bra för i många tävlingar, så himla bra jobbat av samtliga.

Vill också passa på att tacka våra barn, föräldrar och styrelsen med allt arbete ni gör i klubben, utan er hade det inte gått.

Ni som har tänkt att fortsätta med tennisen, behöver ej anmäla er igen, det fortlöper. Kommer mer information i sommar angående träning till hösten.

Nästa helg 28-30 juni går ju Zäta Open av stapeln igen i Optimerahallen, kom gärna ner och titta och stötta våra tävlande.

Önskar er en helt underbar sommar!!

Mvh Micke S. Hässleholms Tennisklubb

2019-06-10 19:52

Hej igen,

Vi åkte ju dit ett gäng ungdomar samt vuxna för att heja på vårt lag.
Efter vår vinst så hade ju grabbarna lovat att bada i havet, så det blev det.
Sedan så avslutade vi med en liten glass hos Otto.

Seriesegrare
2019-06-10 19:49

Hej,

Hässleholms Tennisklubb blev seriesegrare i (div 2B), de gick obesegrade genom uteserien.
De spelade mot Kalmar TK (borta) och vann med 3-1, Tingsryd (hemma) vann med 4-0 samt Åhus TK (borta) vinst 4-0.
Nästa sommar kommer då grabbarna spela i högsta serien i Sverige och får då b.la möta lag som Fair Play TK (Malmö) samt ATL (Lund).

Spelade i det vinnande laget är:

Erik Wedin
Andreas Westlund
Tobias Lindberget
Filip Mathiasson

Bifogar bild.

Sparringserien
2019-06-05 16:59

Hej,

Har ju uppdateringar angående vår Sparringserie.
Vinnare i Grupp A är som vanligt Uffe Carlström och där Elias Nilsson tog en hedrande 2:a plats.
Vinnare i Grupp B blev Magnus Esbjörnsson och 2:a blev Johan Albrektsson.
Stort grattis till samtliga vinnare och bra kämpat allesammans.

Info!
2019-06-04 19:52

Hej,

Nu var det rätt länge sedan jag skrev och det är p.g.a att jag har varit iväg på klimatvårdsresa i Montenegro i 4 veckor.

Tränarna Lantz och Figge åkte iväg med Viggo, Elin, Melvin J, Ludvig Von, Ludvig M-A, Erik samt Vincent till Tyskland på träningsläger. Det blev så klart mycket tennis där nere på väldigt fina banor och rätt mycket fys. Vädret var himla fint.
På lördagen åkte de på en liten shoppingtur in till Hamburg. Trippen var väldigt uppskattad av alla.

Vi har öppnat en av våra grusbanor i Djupadal, så där kan ni lira nu. De andra banorna öppnas inom kort.

Padelbanan är också öppen för spel sedan ett antal veckor tillbaka.

Vårt A-lag har spelat två seriematcher, mot Kalmar borta (seger 3-1) samt mot Tingsryd hemma (seger 4-0).
De har ju sin avslutningsmatch på söndag mot Åhus borta, det räcker med oavgjort, för att vinna serien. Då går grabbarna upp i högsta serien i Sverige.

Vi går nu in i näst sista veckan med träning, sedan så sätter träningen igång igen i slutet av augusti.

Nyheter från våra grupper
Minitennis, 11/12 21:12