Välkommen!
Välkommen till Hässleholms Tennisklubb!

Vill du boka speltid? Klicka då här
Vill du anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn
Vill du bli medlem i Hässleholms TK? Klicka då här!

Optimera Hallen
Hövdingegatan 18
281 33 Hässleholm
Tel kansli: 0451-898 80
PMA Open
2019-03-08 18:00
Hej,

Det gick himla bra för våra tävlande från klubben i PMA Open i Kristianstad.

I klassen P11, möttes Elton Nordh och Oskar Lindholm i finalen. Där drog Oskar Lindholm det längsta strået och gick segrande ur matchen.
Bra jobbat av båda grabbarna och stort grattis till vinsten i turneringen Oskar Lindholm.

I flickklassen 13B, gick Elin Albrektsson till final, där blev det tyvärr förlust.
Så himla bra kämpat av Elin.

Bra jobbat av dessa 3 ungdomar!

Önskar er alla en trevlig helg.

Kennelmässa 2019
2019-02-26 18:39

God kväll,

Då har vi haft vår hundmässa för fjärde gången här i Optimerahallen.
Det blev himla uppskattat från alla håll.

Dessutom vill jag passa på att tacka alla som har hjälpt till så att vi kunde genomföra denna hundmässa:

Johannes Thornberg
Länsförsäkringar Göinge (Vlad)
Lindens Gård
Föräldrar samt barn från Hässleholms Tennisklubb
Nordskånska Kennelklubben
IFK Hässleholm (Grill)
ICA Matlusten Tyringe

Ett jättestort TACK till samtliga!

Mvh Micke S. Hässleholms Tennisklubb

Seriesegrare
2019-02-26 17:31
Hej,

Då vann vårt P14 lag sin serie, Tennis Syd. Laget bestod av Vincent Andersson samt Ludvig Mullern Aspegren.
I serien tävlade Kronprinsen TK, Malmö Bellevue TK, Munka Ljungby TK samt Hässleholms TK och det var dubbelmöte mot alla klubbarna.

Hässleholms TK hade chansen att avgöra serien i deras näst sista match på hemmaplan mot Kronprinsen TK, men förlorade med 2-1.
Så det blev en direkt avgörande match mot Kronprinsen TK på bortaplan, som Hässleholms TK gick segrande ur med siffrorna 2-1. Ludvig vann sin singel (supertiebreak avgörande set) och Vincent förlorade sin singel, så det blev en direkt avgörande match i dubbel. Det blev en dramatisk final som också avgjordes i supertiebreak, där Hässleholms TK drog längsta strået och vann med 10-7.

Stort grattis grabbar och himla bra kämpat!

2019-02-12 17:45

INFO!

Gäller alla som är i tennishallen.

Lämna inga värdesaker eller över huvud taget något kvar i omklädningsrummet, ta med allt in på tennisbanan.

I lördags blev 2 personer bestulna, 1 blev av med sin mobiltelefon och 1 blev av med sin ytterjacka.
Vem som helst kan ju gå in och ut ur tennishallen, så var vänliga och håll ett öga på obehöriga personer.
Meddela genast personal om ni anar oråd.

Mvh Hässleholms Tennisklubb

Anmälan till träning hösten 2018 - ny procedur!
2018-08-02 14:42

From höstterminen 2018 så ändrar vi hur anmälan sker till våra träningsgrupper.

Deltog du i träning under vårterminen 2018 och vill fortsätta träna i samma grupp, träna samma tid osv så behöver du inte göra något alls. Du kommer per automatik med i höstens träning som startar enligt nedan:

Torsdagsgrupper 30/8

Fredagsgrupper 31/8

Lördagsgrupper 1/9

Söndagsgrupper 2/9

Måndagsgrupper 3/9

Tisdagsgrupper 4/9

Onsdagsgrupper 5/9

Deltog du i träning under vårterminen 2018 men vill ändra speldag, grupp, antal h osv? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn och lägg in dina nya önskemål i relevant grupp kategori. Vi är tacksamma för denna info senast den 12/8.

Deltog du i träning under vårterminen 2018 men vill inte delta i höstens träning? Vänligen meddela klubben via e-post, kansli@hassleholmstk.se

Är du ny och vill anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn och anmäl dej i relevant grupp kategori.

Kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se eller vår huvudtränare Mathias Lantz, 0708-96 18 54, vid frågor.

Välkomna!

Hässleholms TK