Välkommen!
Välkommen till Hässleholms Tennisklubb!

Vill du boka speltid? Klicka då här
Vill du anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn
Vill du bli medlem i Hässleholms TK? Klicka då här!

Optimera Hallen
Hövdingegatan 18
281 33 Hässleholm
Tel kansli: 0451-898 80
Information angående Coronavirus
2020-03-13 14:09

Hässleholms Tennisklubb följer Svenska Tennisförbundets rekommendationer (som baseras på information från Folkhälsomyndighetens rekommendationer) och för närvarande finns inga direktiv gällande den dagliga verksamheten i idrottsföreningar utan det är upp till varje förening att fatta beslut.

Vi driver för tillfället vår verksamhet vidare med träning etc men detta kan komma att ändras med kort varsel. Vi kommer att hålla er uppdaterade!

Mvh Hässleholms Tennisklubb

Hundmässa 2020!
2020-02-28 15:23

Nu är träningen åter igen tillbaka efter Sportlovet. Då kör vi träning i 4 hela veckor sedan är det dags för vår sista tävling för denna säsong "Volkswagen Open".

Helgen som varit hade vi vår årliga Hundmässa här i Optimerahallen, under 2 dagar var här hela 804 hundar. Det är Nordskånska Kennelklubben som hyr vår lokal och har sin utställning här i hallen.

Vill passa på att tacka alla våra härliga föräldrar i klubben som ställer upp och hjälper till under denna intensiva helg. Föräldrarna har lagt ut papp över hela golvet, samt tagit väck all papp. Stått i vårt café och sålt fika samt mat och även stått och grillat hamburgare och korv. Dessutom var många av föräldrarnas barn med och hjälpte till.
All denna hjälp av föräldrarna uppskattas verkligen!

Vill även tacka Nordskånska Kenneklubben för ett gott samarbete.
Tennisshopen
2020-01-28 14:04
Shop i OPTIMERA HALLEN

I klubbens shop finns tennis-, badminton- och padelracket, bagar/ryggsäckar, kläder, skor, bollar och andra tillbehör från Babolat, Bullpadel, Drop Shot, Head och Wilson. Alltid ca 50 olika racket tillgängliga för gratis testspel. Vi utför även racketsträngning. Öppettider mån-fre ca 15.00-ca 21.00 (andra tider vid lov), innan 15.00 samt lör/sön ca 9.00-ca 16.00 finns ofta någon i hallen som kan bistå. Vi samarbetar med tennisshopen.se

Vårterminen startar på torsdag 9/1-2020
2020-01-07 19:32

Om inte annat meddelats tränar du samma tid som förra säsongen.

Välkomna!

Hässleholms Tennisklubb

2018-05-24 16:01
Hej, nu kan du hitta information om GDPR under dokument.
Nyheter från våra grupper
Minitennis, 11/12 21:12