Välkommen!
Välkommen till Hässleholms Tennisklubb!

Vill du boka speltid? Klicka då här
Vill du anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn
Vill du bli medlem i Hässleholms TK? Klicka då här!

Björklundahallen
Hövdingegatan 18
281 33 Hässleholm
Tel kansli: 0451-898 80
Tel huvudtränare Mathias Lantz: 0708-96 18 54
Nu är våra utetennisbanor öppna!
2021-05-16 10:59

Nu har vi öppnat våra utetennisbanor i Djupadalsparken. Bokning av dessa sker i vårt bokningssystem (www.bokatennis.nu/hassleholmstk) dvs samma system som används för bokning av våra innetennisbanor resp vår utepadelbana.

För dej som vill spela mycket tennis utomhus rekommenderar vi vårt sommarkort som kostar 400 kr för juniorer resp 700 kr för seniorer. Sommarkort kan enbart köpas via bokningssystemet (tryck på "Mitt konto", ”Mina uppgifter” och därefter "Köp sommarkort"). Sommarkortet gäller för spel utomhus hela säsongen och berättigar till obegränsat spel (dock max 10 bokade timmar åt gången). Det räcker att en spelare på banan har sommarkort. För att kunna köpa sommarkort måste du vara medlem i klubben och registrerad i vårt bokningssystem.

Tennishälsningar

Tennisträning v. 20-24!
2021-05-12 20:31

Hej!

Nu är det dags att flytta merparten av vår tennisträning utomhus till våra banor i Djupadalsparken. Detta gäller för alla grupper förutom följande grupper som fortsätter inomhus:

Alla grupper måndagar fortsätter inomhus.
Tennisskola tisdagar kl 16 som tränar för Elof fortsätter inomhus.
Maxigrupp tisdagar kl 17 som tränar för Elof fortsätter inomhus.
Tennisskola tisdagar kl 18 som tränar för Elin fortsätter inomhus.
Tennisskola onsdagar kl 17 som tränar för Morgan fortsätter inomhus.
Minitennis fredagar kl 15 fortsätter inomhus.

Vid dåligt väder kommer träningen bli flyttad inomhus, men kolla alltid först vid utomhusbanorna. Vänligen notera även att vår utomhusanläggning saknar både omklädningsrum och toalett.

Tennishälsningar!

Påverkan på vår träning pga nya nationella allmänna råd from 14 december 2020
2020-12-10 23:41

De nya råden innebär följande för oss:

Träningsverksamhet för alla åldrar kan genomföras (företrädesvis i grupper om mindre än åtta personer) from måndag vecka 51.

Detta innebär att vi nästa vecka (14/12-20/12) genomför träning på ordinarie träningstider för dej som är född 2004 och tidigare (dvs för dej som haft inställd träning under perioden 17/11-13/12). Därefter fortsätter höstterminen enligt plan from fredagen den 8/1-2021.

För dej som är född 2005 och senare är det i enlighet med ursprungligt schema ingen träning under vecka 51 utan höstterminen fortsätter enligt plan from fredagen den 8/1-2021.

Vi vill särskilt peka på att följande gäller för dej som deltar i träningsverksamhet:

Vi vill passa på att påminna föräldrar och anhöriga att inte stanna kvar i Björklundahallen under träning utan enbart lämna och hämta era barn. Detta gäller även för minitennis-grupperna!

Kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se, eller vår huvudtränare Mathias Lantz, 0708-96 18 54 vid frågor.

Angående förlängda Covid-19 restriktioner i Skåne t o m 13/12-2020
2020-10-29 10:18
Som säkert de flesta redan noterat har det per den 17/11 beslutats att de skärpta restriktionerna som införts av Folkhälsomyndigheten och Region Skåne förlängts och gäller tom 13 december 2020.

Detta innebär att vi får fortsätta med det upplägg som vi infört from den 17/11 dvs:

All schemalagd tennisträning för dej som är född 2004 och tidigare är fortsatt inställd t o m 13/12.

All schemalagd tennisträning för dej som är född 2005 och senare genomförs enligt ordinarie schema för veckorna 47, 48 och 50. Vecka 49 är det ingen träning eftersom denna veckas träning blev ersatt av träning under vecka 46 pga flyttad tävling (Norra Skåne Cup).

Frukosttennis som vi normalt arrangerar varje fredag är fortsatt inställd t o m 13/12.

Kaffedubbel som vi normalt arrangerar varje lördag är fortsatt inställd t o m 13/12.

Mer info kommer även skickas ut per mejl.

Vi vill passa på att uppmana föräldrar och anhöriga att inte stanna kvar i tennishallen under träning utan enbart lämna och hämta era barn. Detta gäller även för minitennis-grupperna!

Padel träning - utomhus vecka 26-28
2020-06-17 14:33
Nu har du som är nybörjare eller bara spelat lite chans att anmäla dej till vår padel träning i grupp (4 st/grupp) utomhus. Vi kör 1h pass en gång i veckan måndagar kl 9-12, tisdagar kl 9-12 eller torsdagar mellan kl 17-20.

Begränsat antal platser så först till kvarn gäller. Anmälan sker till kansli@hassleholmstk.se
Pris: 350 kr. Vid frågor kontakta klubben på 072-501 61 66.

Välkomna!

Nyheter från våra grupper