Välkommen!
Välkommen till Hässleholms Tennisklubb!

Vill du boka speltid? Klicka då här
Vill du anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn
Vill du bli medlem i Hässleholms TK? Klicka då här!

Optimera Hallen
Hövdingegatan 18
281 33 Hässleholm
Tel kansli: 0451-898 80
JuniorSerien hösten 2019
2019-09-09 12:50

JuniorCupen övergår från och med hösten 2019 till klubbens sedvanliga JuniorSerien.

JuniorSerien är en intern serie för våra juniorer där du möter spelare från vår egen klubb som har kommit lika långt i sin träning som du har. Det kommer således att ske en gruppindelning utefter spelarens nivå.

JuniorSerien vänder sig till dig som spelar i klubbens Tennisskola och har börjat spela lite matcher på träningen. Den vänder sig så klart även till alla de juniorer som tidigare deltagit i JuniorCupen där det spelades matchspel på lördagar.

Det förutsätts att spelaren kan räkna game och döma eftersom spelarna själva kommer att utföra detta på matcherna. Man måste även själv starta/tända upp banan man ska spela på.

Läs mer om JuniorSerien genom att klicka på länken JuniorSerien.pdf »
Läs om Regler genom att klicka på länken Regler JuniorSerien.pdf »

Juniorer, välkomna att deltaga!
Hässleholms Tennisklubb

Tävling C-4 Outdoor.
2019-09-06 16:56
Hej,

Förra helgen tävlade 4 Hässleholms ungdomar i C-4 outdoor i Kristianstad.
I PS11 tävlade Elton Nordh och Oskar Lindholm.
Elton vann sin pool och gick till semifinal,  där blev det en tight förlust med siffrorna 7-6 6-4, och blev därmed 3:a i tävlingen.
Oskar Lindholm vann också sin pool och gick till semifinal,  förlust i semi efter första set med siffrorna 7-6 därefter bröt han pga skada, blev också 3:a i tävlingen.
Ludvig Mullern-Aspegren tävlade i PS 13B , gick till semifinal där han förlorade i supertiebreak med 16-14 i en mycket tuff match, blev också 3:a i tävlingen.
Sedan hade vi den största framgången i tävlingen och det var Elin Albrektsson i FS13B, vann sina 2 första matcher,  sedan en hedrande förlust i finalen med siffrorna 7-6 6-4.

Anmälan till träning hösten 2019
2019-08-04 14:42

Nu är det dags att anmäla sej till till våra träningsgrupper.

Deltog du i träning under vårterminen 2019 och vill fortsätta träna i samma grupp, träna samma tid osv så behöver du inte göra något alls. Du kommer per automatik med i höstens träning som startar enligt nedan:

Torsdagsgrupper 29/8

Fredagsgrupper 30/8

Lördagsgrupper 31/8

Söndagsgrupper 1/9

Måndagsgrupper 2/9

Tisdagsgrupper 3/9

Onsdagsgrupper 4/9

Deltog du i träning under vårterminen 2019 men vill ändra speldag, grupp, antal h osv? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn och lägg in dina nya önskemål i relevant grupp kategori. Vi är tacksamma för denna info senast den 12/8.

Deltog du i träning under vårterminen 2019 men vill inte delta i höstens träning? Vänligen meddela klubben via e-post, kansli@hassleholmstk.se

Är du ny och vill anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn och anmäl dej i relevant gruppkategori senast den 19/8. I mån av plats tar vi även in nya deltagare löpande under terminen.

Kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se eller vår huvudtränare Mathias Lantz, 0708-96 18 54, vid frågor.

Välkomna!

Hässleholms TK

2018-05-24 16:01
Hej, nu kan du hitta information om GDPR under dokument.
Nyheter från våra grupper
Minitennis, 11/12 21:12