Välkommen!
Välkommen till Hässleholms Tennisklubb!

Vill du boka speltid? Klicka då här
Vill du anmäla dej till våra träningsgrupper? Klicka då på Våra Träningsgrupper i toppmenyn
Vill du bli medlem i Hässleholms TK? Klicka då här!

Hövdingegatan 18
281 33 Hässleholm
Tel kansli: 0451-898 80
ReadyPlay Växjö!
2018-04-10 16:43

Hej igen,

Lördagen 7 april, så blev vi inbjudna till ReadyPlay arena i Växjö.
Vi åkte iväg med alla våra tävlingsungdomar från (Hässleholm, Kristianstad och Karlshamn) och ett antal ledare.
Där blev det träning hela dagen med Magnus Larsson och Janne Gunnarsson (som båda har legat väldigt högt på världsrankingen i Tennis).
Ungdomarna kämpade som aldrig förr och det var väldigt uppskattat av alla. En av deras banor har även videofilmning, där de fick se hur de spelade och servade.

Ett stort tack åter igen till Roger Zirkelbach som fixade detta evenemang!! Väldigt, väldigt uppskattat!!

Mvh Micke S. Hässleholms Tennisklubb

Summercamp 2018!
2018-04-10 16:21

Om lite mer än 2 månader så är det dags för Summercamp här i Hässleholm igen.

Vill ni ha med era barn till detta, så glöm ej att anmäla dem till detta härliga evenemang.
Glädjen man ser hos alla barnen denna vecka är oslagbar.

Här kommer en länk till anmälan till Summercamp 2018:

Bergendahlscupen 2018!
2018-04-03 17:47

Hej,

Då har vi haft vår sista tävling denna vår (Bergendahlscupen 2018). Den pågick under 5 intensiva dagar med massor av bra matcher. Våra egna från HäTK kämpade på bra.
Ett extra plus till Elton Nordh i PS10, som vann sin poolgrupp och blev 3:a i turneringen.
Dessutom så vann vår tränare Filip (fille) Mathiasson, herrsingelturneringen.
Ulf Carlström vann återigen herrsingel motion klassen (börjar tappa räkningen på hur många gånger han vunnit den).
Stort grattis till segrarna.

Här kommer samtliga vinnare i Bergendahlscupen:

HS, Filip Mathiasson
DS, Alice Widell
HSM, Ulf Carlström
PS14, Emiel Tidman
FS14, Jennifer Erinson
PS12B, Melker Nilsson
PS12C, Sixten Ahlqvist
FS12B, Ellen Wistam
PS10, Hugo Bucht
FS10, Olivia Herentz

Vi har ju dessutom haft Svedala TK på läger här som vanligt, från Skärtorsdag till påskdagen. Hoppas att de har trivts bra här och hälsar de hjärtligt välkomna till hösten igen.

Nu kör vi på med vanlig träning här igen några veckor, innan det är dags för vårt Klubbmästerskap. Glöm inte att anmäla er till detta evenemang. Anmäl er till vår tränare Figge.

Mvh Micke S. Hässleholms Tennisklubb

Årsmöte
2018-03-27 11:34
Välkomna till årsmöte den 22 april klockan 16.00 i Optimerahallen

Hej! Vill du vara med och utveckla tennisen i Hässleholm?
2018-03-25 11:01

Hej! Vill du vara med och utveckla tennisen i Hässleholm? Vi behöver förstärka vår ledningsgrupp som idag består av ordförande Kjell Nilsson, kassör Ulf Carlström, sekreterare Anders Johannesson, samt ledamöter Torgny Dahlberg, Peter Mathiasson, Håkan Nilsson.

Vi behöver din hjälp i styrelsen eller i någon av kommittéerna -  Juniorkommittén, Seniorkommittén, PR-kommittén, Tävlingskommittén, Djupadalskommittén och Hallkommittén.

Du är välkommen att höra av dej, om du vill hjälpa oss att utveckla vår förening. Både kvinnor och män är hjärtligt välkomna!

För mer information kontakta Kjell Nilsson 0700912833 eller maila mej nilsson.persson@hotmail.se

Nyheter från våra grupper
Minitennis, 11/12 21:12