Nuvarande rekommendationer samt pandemilagen!
2021-03-16 16:17

Hej,

Vi följer fortfarande rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten gällande pandemin.

Vi vill särskilt gärna peka på att följande gäller för er som är i vår träningsverksamhet:

Vi vill även passa på att påminna föräldrar och anhöriga att inte stanna kvar i Björklundahallen under träning utan enbart lämna och hämta era barn. Detta gäller även för våra minitennis-grupper!

Vi vill särskilt uppmärksamma de uppsatta anslag kring hur många som får vistas i respektive utrymme i Björklundahallen.

//Hässleholms Tennisklubb