Nu på fredag 8/1-2021 kör träningen igång igen!
2021-01-06 14:09

På fredag 8/1 kör träningen igång för alla åldrar enligt ordinarie schema om inte annat meddelats.

Vi vill särskilt peka på att följande gäller för dej som deltar i träningsverksamhet:

Använd handspriten som finns i entrén respektive vid domarstolarna på respektive bana inför och under spel.

Kom till Björklundahallen i anslutning till att träningen börjar och lämna Björklundahallen snarast möjligt efter det att träningen avslutats.

Vi vill passa på att påminna föräldrar och anhöriga att inte stanna kvar i Björklundahallen under träning utan lämna och hämta enbart era barn. Detta gäller även för minitennis-grupperna!

Kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se, eller vår huvudtränare Mathias Lantz, 0708-96 18 54 vid frågor.