Påverkan på vår träning pga nya nationella allmänna råd from 14 december 2020
2020-12-10 23:41

De nya råden innebär följande för oss:

Träningsverksamhet för alla åldrar kan genomföras (företrädesvis i grupper om mindre än åtta personer) from måndag vecka 51.

Detta innebär att vi nästa vecka (14/12-20/12) genomför träning på ordinarie träningstider för dej som är född 2004 och tidigare (dvs för dej som haft inställd träning under perioden 17/11-13/12). Därefter fortsätter höstterminen enligt plan from fredagen den 8/1-2021.

För dej som är född 2005 och senare är det i enlighet med ursprungligt schema ingen träning under vecka 51 utan höstterminen fortsätter enligt plan from fredagen den 8/1-2021.

Vi vill särskilt peka på att följande gäller för dej som deltar i träningsverksamhet:

Vi vill passa på att påminna föräldrar och anhöriga att inte stanna kvar i Björklundahallen under träning utan enbart lämna och hämta era barn. Detta gäller även för minitennis-grupperna!

Kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se, eller vår huvudtränare Mathias Lantz, 0708-96 18 54 vid frågor.