Ny säsong och ny rutin för att komma in i vår tennishall.
2020-08-30 13:32

Då är säsongen 2020/2021 igång!

Pga stölder och skadegörelse i vår tennishall har vi tagit beslutet att tennishallen kommer vara låst. Detta innebär att du måste vara registrerad i klubbens bokningssystem för att själv kunna låsa upp den inre vita ytterdörren till hallen.

Registrering sker via bokatennis.nu/hassleholmstk/, klicka på Ny spelare och fyll i efterfrågade uppgifter.

När du är registrerad i bokningssystemet kan du logga in, klicka på meny Dörr & ljus och klicka sedan på Öppna Entrédörr.

I mobiltelefonen kan menyn se annorlunda ut, klicka först på symbolen uppe till höger med tre liggande streck, därefter kommer menyn fram där du kan klicka på Dörr & ljus.

Kontakta klubben på kansli@hassleholmstk.se, din tränare eller vår hallvärd Micke vid frågor.

Hässleholms TK