JuniorSerien hösten 2019
2019-09-09 12:50

JuniorCupen övergår från och med hösten 2019 till klubbens sedvanliga JuniorSerien.

JuniorSerien är en intern serie för våra juniorer där du möter spelare från vår egen klubb som har kommit lika långt i sin träning som du har. Det kommer således att ske en gruppindelning utefter spelarens nivå.

JuniorSerien vänder sig till dig som spelar i klubbens Tennisskola och har börjat spela lite matcher på träningen. Den vänder sig så klart även till alla de juniorer som tidigare deltagit i JuniorCupen där det spelades matchspel på lördagar.

Det förutsätts att spelaren kan räkna game och döma eftersom spelarna själva kommer att utföra detta på matcherna. Man måste även själv starta/tända upp banan man ska spela på.

Läs mer om JuniorSerien genom att klicka på länken JuniorSerien.pdf »
Läs om Regler genom att klicka på länken Regler JuniorSerien.pdf »

Juniorer, välkomna att deltaga!
Hässleholms Tennisklubb

Tävling C-4 Outdoor.2019-09-06 16:56